Muziek

Ware aanbidding en lofprijs is jezelf klein maken voor God en Hem groot maken.

 

Muziek

Muziek is een belangrijk element in onze diensten. We starten onze samenkomsten met het zingen van liederen voor God! We hebben twee bands die deze taak dan ook met groot enthousiasme verzorgen. Door te zingen en te spelen willen wij God vertellen hoeveel we van Hem houden. We zingen samen met de mensen in de kerk liederen voor God om Hem te prijzen en te aanbidden. Ieder doet dit op zijn eigen manier in onze diensten. Vaak staan we tijdens het zingen, er zijn mensen die klappen of hun handen opsteken. Gasten zijn van harte welkom om met ons mee te zingen of te luisteren.

Tussen de liederen door nemen we soms de tijd om stil te zijn bij God of om met Hem te praten en Hem zo te eren of je hart bij Jezus te luchten. Tevens wordt er regelmatig iets bijzonders gedeeld. Wanneer iemand op reis geweest is voor een goed doel, of iemand deelt een persoonlijke ervaring.

Liederen

In onze kerk zingen wij veelal Opwekkingsliederen. De muziekstijlen variëren van up-tempo nummers tot ballad-achtige arrangementen.

Kinderen

Voor de kinderen zingen we elke week een speciaal kinderlied aansluitend aan een kindermoment. Dit kan een toneelstukje, een filmpje of een verhaal met thema voor de kinderen zijn.